WE HEBBEN DE PAGINA DIE U ZOEKT NIET GEVONDEN

We hebben wel nog andere leuke weetjes voor u.

WIST U DAT

Alruco een totaalconcept van A tot Z biedt? We dus helemaal meedenken en werken en echt alles tot in de puntjes voor u regelen? Dat is een stuk geruster en zo weten we zeker dat u ook echt de beste kwaliteit krijgt.

WIST U DAT

Alruco bestaat al ruim 42 jaar

EN WIST U DAT

We een eigen serrepark hebben waar u heerlijk sfeer kunt proeven? Misschien vindt u meer informatie en antwoorden in ons Serrepark:

EN FIJNE REFERENTIES

Alruco serre aanbouw tuinkamer uitbouw

Erg professioneel bedrijf met veel ervaring. Geeft goed advies, komen afspraken na en is erg betrouwbaar. Veel serrebouw bedrijven bezocht vantevoren maar Alruco levert de mooiste woonserres met de beste kwaliteit. Ook wat betreft prijs/kwaliteit verhouding zijn ze de beste. We zijn zeer tevreden en raden Alruco bij iedereen aan!

We hebben bewust voor Alruco gekozen omdat we een ‘all-in-one-pakket’ wilden. Ofwel één aanspreekpunt voor de complete verbouwing van serre en bouwkundig werk. We zijn zeer te spreken over de gebruikte hoogwaardige materialen, adviezen en uitgevoerde werkzaamheden. Je krijgt absoluut waar voor je geld!

Alruco serre aanbouw tuinkamer uitbouw

Alruco levert een kwaliteitsproduct, is duidelijk in planning en afspraken, heeft mensen in dienst die hun vak zeer goed verstaan, er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. Bij de oplevering worden er qua afwerking nog even wat extra puntjes op de i gezet: kortom het hele proces wordt zorgvuldig gevolgd en afgehandeld. Wij zijn erg tevreden over het verloop van het werk en over de serre zelf. Daar zullen we zeker veel plezier van gaan hebben. Dank aan alle medewerkers!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe serre en de aanpassing van onze begane grond met vloerverwarming en betonvloer. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de materialen en de kennis en vakmanschap van de mannen op de werkvloer. Daarnaast heel prettig in de omgang en meedenkend in voorkomende probleempjes en advisering. Kortom: een goed adres!

Misschien vindt u het leuk om nog meer reacties van klanten te lezen.